Verzenden & retourneren

 

Al onze leveringen vinden plaats binnen 2 à 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling.

 

Het kan in een enkel uitzonderlijk geval voorkomen dat uw order op dezelfde dag in 2 afzonderlijke zendingen wordt uitgeleverd.

Mochten wij onverhoopt een verkeerd artikel uitleveren, dan zullen wij dit zonder kosten retour halen en het juiste artikel bezorgen. Bovendien is op al uw aankopen het herroepingsrecht van toepassing hetgeen inhoudt dat u binnen 14 werkdagen na levering het recht heeft de koop op afstand te ontbinden zonder opgave van reden.

De retourkosten van verzending zijn voor onze rekening indien:
- wij het verkeerde product geleverd hebben
- wij de verkeerde aantallen geleverd hebben
- het product bij u beschadigd is aangekomen

 


In alle andere gevallen zijn de retourkosten van verzending voor rekening van de klant. Wij zullen wel het aankoopbedrag alsmede de originele afleverkosten (zoals vermeld op de factuur) crediteren en binnen 3 werkdagen terugstorten op rekening van de klant.

 

Op het moment dat u een artikel wilt omruilen, vragen wij u telefonisch even contact op te nemen met één van onze medewerkers:
0475 41 10 02

 

U verneemt dan de juiste handelswijze om zonder veel rompslomp dit vlot te regelen. Tijdens kantooruren (11:00 tot 17:30, maandag t/m vrijdag) staan wij u graag persoonlijk te woord. Buiten kantooruren kunt u ook een e-mail sturen naar: [email protected] .